bsursicusur

By: ayam belanda

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 1-Jan-2008 03:35 Email | Share | | Bookmark
Sedetik Berdansa...

.. those were the days la kan?


Tuesday, 11-Dec-2007 22:07 Email | Share | | Bookmark
pak belalang sesat sokmo

pak belalang ni nak teh tarik, tunggu org open table
hadoi... serangga lain susah ke nak sesat dlm umah saya ni? huhhuuuuu... sesekali nak gak kumbang jati ke... apa ke... sesat ke umah ni..


Monday, 10-Dec-2007 18:58 Email | Share | | Bookmark
rambutan gading.

rambutan di rumah saya
rambutan ni ada memacam rasa. if org yg tamak..akan rasa masam atau kelat. if org yg penyabar, hmmm sure rasa manis tak terhingga... jadi..org tamak tak selalu rugi, tp pk sindri.. huhuuuu... yeahh..apa da??


Monday, 26-Nov-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Betul ke ni buah zaitun?

buah apakah ini?
bunga apakah ini?
dah bertahun dok tepi buaian kat umah... ada pokok.. tetiba lak 'curious' nak kaji apakah nama pokok ini. tetiba ada org jwb.. ni lah pokok buah zaitun.. eh..ye ke? kalau salah tolong tunjukkan..ahaks .. apatah lagi nak edit.??? keras jek jari nak edit ha!!!
ada lak satu bunga putih.. (nama nyer wajib la sy tak tahu..)


Monday, 19-Nov-2007 15:13 Email | Share | | Bookmark
tanya belalang

pak belalang
belalang ni kaler ijau. kalau tak caya tanya belalang. baru je belajar..ni pon takut-takut gak belalang ni tetiba lompat.. huhuuuu... goreng pon sodap


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net